Online

Az oldal 2018. június 20-án jött létre a G-Portál szolgáltatónál a lily-james.gportal.hu cimen. Tárhely szűke miatt fél év után, 2019. január 5-én elköltözött a Free Fansite Hosting szolgáltatóhoz, a lily-james.fan.pw cimre. 2019. február 27-án az oldal a Flaunt szolgáltatóhoz költözött a lily-james.tk cimre. 2019. július 27-án az oldal a lily-james.flaunt.nu címre költözött. Az oldal szerkesztője Lina. Azért nyitottam  Lilyről a rajongói oldalt, mert a Hamupipőke filmje óta követem a karrierjét és nagyon megszerettem. Példaképként tekintek rá! Az oldal kinézetét és kódolását saját magam készitem a következő szerkesztők oldalain található leirásokkal és ingyenes témákkal: BrielleNikkiiGergőEfruse & Linda.  Források amelyek szerepet játszottak az oldal szövegi és képi tartalmának létrejöttében:

Mafab.hu Wikia Port.hu
Google Lily-James.com LilyJamesFrance.com
Filmezz.eu Mozicsillag.me SorozatBarát.Online
Online-Filmek.Me PicturePub Imdb.com

 

Jogi nyilatkozat

 

Az oldal nem áll kapcsolatban sem Lily James-el, sem hozzátartozóival, barátaival. Ez csak egy egyszerű rajongói oldal, amely igyekszik a legfrissebb híreket és képeket összegyűjteni az angol színésznőről. Minden szöveges tartalom saját írású, fordítású. Jogtalan másolása következményeket vonhat maga után. A képes és mozgóképes anyagokért nem vállalunk felelősséget.

 

Eddigi kinézetek

 

Itt az oldalon eddig szerepelt kinézeteket tekintheted meg, a legújabbak mindig legalul vannak. Az első képen az oldal kinézetét láthatod, mellette a galéra kinézetét.

#1:  Burberry  (2018. június 20. – 2018. október 17.)
Oldal és galéria kinézet: Efruse

 

#2:  Modern Weekly  (2018. október 17. – 2019. január 5.)
Oldal és galéria kinézet: Efruse

 

#3:  DuJour Magazine  (2019. január 5. – 2019. február 27.)
Oldal és galéria kinézet: Linda

 

#4:  Sunday Times Style​  (2019. február 27. – 2019. július 27.)
Oldal és galéria kinézet: Brielle

 

#5: Telegraph​  (2019. július 27. – )
Oldal és galéria kinézet: Brielle